Meny
Meny

Begeistring smitter!

Jeg har tro på at foreldre som er begeistret lettere smitter sine barn med sin entusiasme – slik at barnas inspirasjon og lidenskap for livet, hobbyer, skole, jobb og oppgaver blir større.

Jeg har tro på at lærere som er begeistret lettere smitter sine elever med sin entusiasme – slik at elevenes inspirasjon og lidenskap for skole, fag og læring blir større.

Jeg har tro på at rektorer som er begeistret lettere smitter skolepersonalet med sin entusiasme – slik at lærernes inspirasjon og lidenskap for skole, kollegaer og elever blir større.

Jeg har tro på at ledere som er begeistret lettere smitter sine medarbeidere med sin entusiasme – slik at medarbeidernes inspirasjon og lidenskap for kundene og organisasjonen/virksomheten blir større.

Jeg har tro på at trenere som er begeistret lettere smitter utøverne med sin entusiasme – slik at utøvernes inspirasjon og lidenskap for sporten og treningen blir større.

Jeg har tro på at en organisasjon, et lag, en sport og et forbund som viser begeistring tiltrekker seg medarbeidere, utøvere, foreldre, frivillige, sponsorer, leverandører, kunder og media.

Jeg har tro på at et lag, en sport og et forbund som viser begeistring er med på å forsterke glede, initiativ og stolthet blant de som har tilhørighet.

Jeg har tro på at utøvere, elever, ledere, trenere og medarbeidere som er begeistret og lidenskapelige får i pose og sekk. Fordi: For seg selv så skaper de bedre prestasjoner og trives bedre. For andre mennesker er de ofte en gave på grunn av at de gir energi – og det er ofte moro å være sammen med dem.

Begeistring skaper Prestasjoner, Eierskap og Glede!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging