Meny
Meny

Begeistret for jobben sin

Monica er styrer for to barnehager. I går kveld hadde hun samlet ca. 100 foreldre og ansatte til MOT-foredrag, som jeg hadde gleden av å holde.

Hun har jobbet som styrer i barnehage i til sammen 19 år. Det er så fantastisk, og jeg blir så inspirert, når hun viser så stor begeistring for å jobbe, for å jobbe i barnehage og for å jobbe som styrer. Jeg pratet en del med henne før og etter foredraget, og på bilturen hjem dukket Confucius sine ord opp i mitt hode: «Finn en jobb du elsker, og du vil aldri trenge å jobbe en eneste dag i ditt liv.» Det er en gave å kunne vise begeistring for sin jobb og rolle – og det smitter.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging