Meny
Meny

Viktige forbilder!

MFK-turneen er i gang, og det ble stor stemning i Eidsvåg da barn og unge fikk trene med Molde-spillerne.

Hvert år besøker MFK klubber ute i distriktene, og MOT er med på turen. En dag på turneen består av trening for a-laget, fotballaktivitet for barna med spillerne som instruktører og temakveld for trenerne.

MOT bidrar med en stasjon under fotballaktiviteten hvor vi snakker om å tørre å ha drømmer, ta egne valg og viktigheten av å bry seg om de andre på laget sitt. I tillegg holder vi et kort innlegg for trenerne under temakvelden om hvor viktige de er som rollemodeller for sine spillere.

– Fotballspillere er viktige forbilder, det er det ingen tvil om. Det er fantastisk å se hvordan MFK-spillerne selv stiller som instruktører og styrer all aktiviteten. De gir av seg selv og er positive i møte med barn og unge under turneen. Ved at MFK tar seg tid til å besøke lokalsamfunnene i sitt område på denne måten viser de at de tar sitt samfunnsansvar på alvor. At de velger å ta med oss på dette og er opptatt av å fronte gode holdninger for barn og unge bare understreker dette ytterligere, sier ambassadøransvarlig Ingrid Ness Rolland.

Dagen i Eidsvåg ble en stor suksess, med glade barn og voksne. Neste stopp for MFK-turneen er den 29.april i Åndalsnes.

Froskehistoria

Bildetekst: Froskehistorien og drømmer er tema for MOT-stasjonen under fotballaktiviteten.

 

Flere spillere

Bildetekst: Moldespillerne deltar i aktivitet, stiller som instruktører og skriver autografer under MFK-turneen.

 

Hoseth skriver autografer

Bildetekst: Magne Hoseth skriver autografer i Eidsvåg

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging