Meny
Meny

Ungdommene strålte i Lørenskog

Ungdommene strålte på scenen da MOT-turné 2014 gjestet Lørenskog. Det ble fullt trøkk foran 1300 elever i Fjellhamarhalen.

På den første dagen i April gjestet MOT-turneen Lørenskog, og 1300 ungdommer og voksne var her vitne til det som sannsynligvis kommer til å bli et av årets største arrangementer. Sammen med MOT-musikerne sørget lokale ungdommer for et forrykende show, med både innslag av sang, dans, trommer og el-gitar. Et ivrig publikum sørget for topp stemning, og flere lokale talenter fikk muligheten til å vise sine evner på scenen. Noen utrolig talentfulle sangere, sammen med en stor ramme rundt showet, gjorde at dagen i Lørenskog ble av det spektakulære slaget.

Etter showet stimlet lærere og MOT-informatører sammen i kinosalen i Lørenskog hus for å få med seg dagens Inspirasjonsforedrag. Tilbakemeldingene var gode, og det er ingen tvil om at det fantastiske MOT-arbeidet som foregår i Lørenskog kommune kommer til å fortsette med økt styrke i årene fremover.

løren2

Benjamin og Nikolai spilte en Avenged Sevenfold låt, noe som satte fart i salen.

løren3

Mathias og Marie fra 9. klasse spilte vakkert under konserten i dag.

Du kan følge MOT-turné 2014 på Instagram på #MOT2014. MOT-turné 2014 er støttet av Gjensidigestiftelsen.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging