Meny
Meny

Sterkt og følelsesladet Mestringsshow i Austevoll

Det ble et sterkt, følelsesladet og magisk Mestringsshow i Austevoll 22. april.

Sol fra blå, blå himmel og temperatur som minte om sommer møtte oss da vi ankom Austevoll og Mestringsdagen 22. april. MOT-flagget vaiet i vinden og ungdommene var allerede i gang med mange forskjellige aktiviteter både ute og inne. Det var kick-boksing, bordtennis, skating, fotballturnering, maling av bilder, sjakk, kortspill, matlaging, klatring og ikke minst forberedelser til Mestringsshow med korøving, lydprøver etc, etc.

Mestringsshowet startet med en imponerende framføring av MOT til å leve- sangen av Kenneth Aksnes av et lite kor satt sammen for dagen. Og det samme koret avsluttet showet med MOT-sangen. Underveis var det streetdance-oppvisning, konkurranse og en inspirerende tale av ordfører og lokal MOT-leder Renate Klepsvik.

Mestringsungdom Johanna Malena Nordeide tok nok pusten fra de fleste da hun holdt en sterk og tankevekkende tale etterfulgt av en følelsesladet framføring av egenkomponert sang dedikert til hennes stefar som døde for noen år siden. Da siste tone stilnet fikk Johanna stående applaus fra medelever, lærere, kommuneledelse, tanter, onkler, søsken, foreldre, besteforeldre og alle oss andre som var så heldige å få ta del i denne magiske stunden!

Mestring i klatreveggen

Mestring i klatreveggen!

Billendkunst i praksis2

Utstilling av bilder som ble malt på formiddagen av elever på skolen.

Skating

Skating utendørs er ikke å forakte i strålende vårvær!

Framføring av MOT til å leve

MOT til å leve-sangen ble framført av et kor satt sammen for dagen under Mestringsshowet.

Johanna synger egenskrevet låt

 

Mestringsungdom Johanna holdt en sterk tale og framførte sin egenkomponerte sang: Dear daddy!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet