Meny
Meny

Rollemodell med verdighet

I Norge er vi heldige som har en Kronprins Haakon. Han er forbilledlig på mange områder. Han er oppriktig interessert og kunnskapssulten, noe som gjør at mange mennesker, organisasjoner og virksomheter føler seg svært betydningsfull i hans nærvær. Han er svært opptatt av en verden som er varm og trygg, og et Norge der mennesker aksepterer forskjeller og gjør hverandre verdifulle. Og ikke er han bare opptatt av det, han gjør noe med det.

Det er forbilledlig den hjelp og støtte han og Kronprinsesse Mette-Marit gir til ungdomsorganisasjoner gjennom Kronprinsparets Fond.

Det er imponerende og forbilledlig den innsatsen og det engasjementet han legger ned i verdighetsarbeidet. Kronprinsen har stiftet egen organisasjon som heter «Dignitiy Day Norge». Det handler om å sette verdighetsarbeidet på dagsordenen, og mange tusen ungdommer på videregående skole får glede av dette arbeidet. Skap verdighetsfølelse for seg selv. Skap verdighetsfølelse hos andre. MOT er stolt av å sitte i styret til «Dignity Day Norge.»

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging