Meny
Meny

Fantastisk mestring i Lindås

Det ble en herlig Mestringsdag på Knarvik i Lindås fredag 25. april med en imponerende og variert Mestringskonsert.

Dagen startet med aktiviteter og konkurranser i hallen der Lindås sine fantastiske Ungdom med MOT hadde stålkontroll over opplegget. Det skaper en ekstra god stemning når du blir møtt av så flotte ungdommer som vi ble i Lindås!

Konserten startet med en utvalgt gruppe musikere som kalte seg Ten Piece fra Knarvik skulekorps. De spilte et stykke de kun hadde fått øvd på i et døgn. Ingen tvil om at disse unge musikerne er meget talentfulle! Mestringsungdom Andreas Garrido var ikke den eneste under konserten som for første gang spilte eller sang for et så stort publikum. Lindås er virkelig begunstiget med utrolig mange unge og lovende talenter som fikk blomstre ekstra mye denne Mestringsdagen! Og for et publikum! Det var nesten så taket løftet seg hver gang konferansierene Emma og Daniel introduserte en ny artist og ett nytt innslag. Ekstra tøft var sceneteppet som var en hvit «duk» med håndtrykket til alle Brann-spillerne og elevene ved Knarvik ungdomsskule med budskapet: Sett hånden ned MOT mobbing!

Tusen takk for en flott dag og for den varme og positive gjestfriheten dere utstråler i Lindås!

lind6

«Crème de la Crème» er en god beskrivelse av Lindås sine Ungdom med MOT.

lind4

Eivind Halle overrasket mange da han satte seg ved flygelet og spilte et selvkomponert stykke. Et stort talent!

lind5

Kristina Vetås var enda en pianist som det ikke var så mange som hadde hørt tidligere.

lind1

Bertine Træland Hella har en nydelig sangstemme som nok de fleste i Knarvik gjerne vil høre flere ganger!

lind7

En original og meget bra rap som ble framført av Mary Ann Kana som også har skrevet tekst og melodi selv. Hun gikk for øvrig videre i UKM med denne rapen.

lind8

Mestringsungdom Andreas Garrido spilte 2 stykker på saxofon – snakk om å formidle musikk!

lind2

Konserten ble som seg hør og bør i korpskommunen Lindås, avsluttet med MOT-sangen spilt av Ten Piece gruppa og dirigert av lokal MOT-leder og konst. Rådmann Hogne Haugsdal. 

Vil du også ha Mestringsreisen til din kommune? Inngå et samarbeid med MOT her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.