Meny
Meny

Imponerende mestring i Sund

Det ble et imponerende Mestringsshow og en fin Mestringsdag i Sund tirsdag 8. april.

Sarah Ebsworth Skjeldal og Malin Stensrud framførte en nydelig duett!

Tirsdag 8. april var det stor aktivitet rundt og i Strandahallen med ungdommer som forberedte Mestringsshow. Deler av hallen var satt av til kunstutstilling med foto, skulpturer, tekster, billedframvisning og tegninger som elevene hadde laget.

Ordfører og lokal MOT-leder Nils-Kåre Skoge ønsket alle velkommen til Mestringsdag og sceneshow. Showet startet med en imponerende streetdance-oppvisning av Per Golten Tellnes og Niklas Breivik Misje. Blant publikum deltok både rådmann og etatslederne fra administrasjonen sammen med elevene på ungdomstrinnet og alle elevene på 7. trinn som var spesielt inviterte. Det var herlig å oppleve den støtten og positiviteten publikum ga alle som stod på scenen, slik at hver enkelt ble løftet og fikk en god mestringsopplevelse!

Mestringsund1

Nora Emilie Sæle traff oss midt i hjerte med sin vakre sang!Mestringsund1

Vaffelstekingsund

 

Ungdom med MOT Karina Selstø sto for vaffelstekingen og selv om hun og flere med henne brukte flere timer på jobben, var humøret på topp. I tillegg ble smørbrød smurt til den store gullmedaljen av Cecilie Tveit og Cathrine Leirvaag.

Vennskap

Vakkert dikt om vennskap av Henriette Anfindsen.

MOT-sangensund

Showet ble avsluttet med MOT-sangen framført av alle elevene som hadde hatt oppgaver og framføringer både bak og på scenen.

Tusen takk for en flott dag i Sund!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet