Meny
Meny

Godt og trygt å være i hans nærvær

Chand er artist. Men Chand er også en god rollemodell og MOT-ambassadør – og han er det for sin væremåte. Han er veldig snill. Han er veldig ekte. Og han er ekstremt folkelig og byr på seg selv. I fjor og i forfjor deltok jeg på MOT-turneen sammen med han. Jeg ble imponert gang på gang over den måten han oppriktig interesserte seg for de lokale ungdommene. Han la hjertet sitt i hver en plass vi besøkte, og han ville bli kjent med ungdommene. Når turnébussen rullet videre satt han ofte og fortalte begeistret om den og den ungdommen. Og om ungdommer som viste mot. Det er godt og trygt å være i nærværet til Jørund Torsvik.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet