Meny
Meny

Fester gjerne, men takker nei til alkohol

Nils-Ingar Aadne (Nilsi) er MOT-ambassadør. Han er forbilledlig morsom og «gal» i kombinasjon med at han er avholdsmann. Som ungdom tok han sine bevisste og modige valg – bl.a. å ikke drikke alkohol. Nilsi er opptatt av MOTs verdier – og brenner for å si nei, bry seg, drømmer og ha det gøy. «Alt det gode i livet er et resultat av vilje og kjærlighet» sier han.

Her er utdrag fra et intervju med Nilsi:

Jeg elsker å være hjemme på gården, gå tur med hunden, slappe av og være med på våronna, og så må jeg selvfølgelig kjøre traktor.

Det har aldri vært noe mål for meg å bli kjendis eller noe sånt, jeg synes bare det er gøy å kunne underholde. “Kjendis” er et litt rart uttrykk, for det handler om å få anerkjennelse for det en gjør.

Inspirasjonen min får jeg i daglige livet, jeg kan like godt komme på en idé på Rema 1000 som på en kafé, sier han og forklarer at det er mye jobb, mye som skal produseres og skrives.

Men det er viktig å stoppe litt opp og tenke litt etter, for man kan fort bli overfladisk. Det handler om meg selv hele tiden, jeg jobber med å selge meg selv, så man kan fort bli ganske egoistisk, og derfor ser jeg veldig opp til min bestemor. Hun var et fantastisk medmenneske som alltid satte andre foran seg selv.

Min misjon her i livet er å få menn i dress over 40 år til å le, sier han humoristisk og forklarer at damer er et takknemlig publikum, for latteren sitter løst, i motsetning til menn.

Det merkes om det er mange damer eller ikke i en sal. Jeg vil få forretningsmenn til å slappe av og ha det gøy, sier avholdsmannen som mer enn gjerne tar seg en fest, men takker nei til alkohol.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet