Meny
Meny

En forbilledlig gutser

Da Jan Erik Lien som guttunge en dag var ute og gikk tur i lokalsamfunnet sitt så han plutselig at det sto en bil i brann etter en trafikkulykke. Sjåføren klarte ikke å komme seg ut. Han omkom. Det var Jan Eriks far.

Og «trøkkene» og motbakkene har stått i kø for Jan Erik.

Han er en gladgutt og humør- og gledesspreder, som ser ut som verdens friskeste menneske, men han har slitt veldig mye med hjertet og kroppen og gått ut og inn av sykehuset. Han har i perioder kjørt slalåm mellom MOT-øktene på skolen og innleggelse på sykehuset.

Jan Erik er MOT-informatør i Sel kommune.  Han ble kåret til årets MOT-informatør høsten 2013. Han er en av de MOT-medarbeiderne som år etter år har høyest score blant skoleelever på effekt og opplevelse i 10 år. Ungdom blir bedre til å bry seg og si nei på grunn av Jan Erik.

Han er en rollemodell for den ildsjelen han er. Han bruker masse tid på å skape varmere og tryggere samfunn. Han elsker å jobbe med ungdom. Han er fremragende til å nå inn til ungdom, og han både inspirerer dem, bevisstgjør dem og styrker deres mot.

Han er en ekstrem stor rollemodell for sitt pågangsmot og sin passion, og for den måten han er offensiv, optimistisk og positiv på.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging