Meny
Meny

Ei varm mormor

Min kjære mormor er en god rollemodell for meg.  Hun lever fortsatt. Ble 90 år i fjor.  Fra jeg kan huske henne som liten til jeg ble tenåring var hun en av mine beste lekekamerater. Å være hos mormor i Orkdal var ett av mine største høydepunkter da jeg var liten. Hun var så lett på foten, lekte med meg, stabilt humør og viste så enormt at hun var glad i meg. Hun øste sin kjærlighet og varme utover oss barnebarna.  Ingen trengte å prestere noe for å være i mormor sitt hjerte. Jeg følte meg som verdens viktigste og mest verdifulle når jeg var sammen med mormor. Mormor var forbilledlig på å være varm, lys og leken, og gi ubetinget kjærlighet…

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet