Meny
Meny

– Det har vært helt fantastisk!

MOT-turneen tar påskeferie etter to uker på veien. – Det har vært helt fantastisk, sier MOT-ambassadør Chand.

MOTs turnéteam i Sande i Vestfold, den siste dagen før påskeferie.

– Det har vært helt fantastisk. Vi møter så mange herlige folk, og får mye energi. Helt spesielt er det å se ungdommene som før showet er litt forsiktige og nervøse, men som etterpå stråler av mestringsfølelse når de går ned fra scenen, sier MOT-ambassadør Chand. Den tidligere X-factor vinneren er med på hvert turnéstopp.

Chand med påskehilsen fra MOT-turné 2014 from MOT on Vimeo.

MOT-turneen har på sine to første uker holdt seg på østlandet, og har vært innom Våler, Lørenskog, Rælingen, Kastellet, Holmlia, Landøya, Flesberg, Modum, Nedre Eiker og Sande. Over påske braker det løs igjen, da med en uke hos Skien-skolene.

– De to første ukene har vist oss at årets turné ikke på noen måte står tilbake for det vi har gjort tidligere. Vi er et fantastisk team og møter så mye bra MOT-folk uansett hvor vi kommer. Nå gleder vi oss masse til å besøke ungdommene i Skien etter påske, sier turnéleder Tore Sandnes.

Du kan følge #MOT2014 på Instagram. Turneen er støttet av Gjensidigestiftelsen.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging