Meny
Meny

Blindern VGS ny MOT-skole

Det var en historisk dag i Oslo onsdag 23. april, da MOT fikk sin første VGS i Oslo – helt nye Blindern Videregående skole.

Den splitter nye skolen Blindern VGS ble onsdag signert som ny MOT-skole. Den nye skolen består av tidligere Berg og Fagerborg, og åpner i august i år. Med seg får de MOT på laget!

MOT-leder blir rektor Per Erik Skjelbred, og MOT-koordinator er Elisabeth Søvik.

– Det er utrolig gøy å få på plass denne avtalen. Når den helt nye skolen åpner får de nå MOT som et verktøy for å bygge en modig kultur blant elever og lærere. Vi håper også samarbeidet med Blindern vil gjøre at flere Oslo-skoler får øynene opp for hvilket forebyggende verktøy MOT kan være, sier regionleder for Øst, Unn Illseng.

blindern2

Regionleder Unn Illseng og rektor Per Erik Skjelbred signerte avtalen onsdag 23. april i Oslo.

Om Blindern videregående skole:

Blindern videregående skole er en videregående skole med Studiespesialisering og IB, og for neste skoleår også danselinjene fra Fagerborg.

Blindern vgs viderefører IB og Studiespesialisering fra Berg og Fagerborg, og skal samarbeide tett med Universitet i Oslo – slik at du som elev ved Blindern vgs skal oppleve universitetsfølelsen – og gå på byens beste STUDIEFORBEREDENDE skole.

Blindern vgs starter høsten 2014 i nyoppussede lokaler i Sognsveien 80 (gamle Sogn vgs) , og får flotte og moderne klasserom, stor gymsal med treningsrom, et stort og moderne læringsenter, og en stor kantine med scene.

Vil du også få MOT til din skole eller din kommune? Trykk her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging