Meny
Meny

Vær en tiltrekningsmagnet

Dette er «Involver andre» for meg skriver en 18. MOT-ansatt:

I å involvere andre tenker jeg på å benytte seg av alle de sterke sidene ulike folk besitter i forskjellige sammenhenger. For å få til å involvere andre, er det derfor viktig å kjenne sine medmennesker godt.

Dessuten synes jeg det handler mye om å vise gnist og positivitet, slik at de du ønsker å involvere, nesten involverer seg selv, fordi de så gjerne vil være del av denne positiviteten og optimismen. Dette kan være lettere sagt enn gjort, men hvis man lykkes på denne måten, er det en vinn-vinn-situasjon, som gir mye både til den som involverer og den som blir involvert.

Da får man også gjennomført nesten hva som helst. Ja, nesten flyttet fjell om så er ønsket. Og det er jo egentlig det dette handler om; rett og slett å få ting gjort, uansett hva det er snakk om, og at de som er med på dette, i ettertid føler at de så gjerne ville vært med på det samme om igjen. Da mener jeg man har lyktes med involveringen.

Egentlig kan man knytte dette opp mot godfot-teorien, i og med at det tross alt hovedsakelig handler om å spille hverandre gode og å benytte seg av menneskenes sterke sider.   

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging