Meny
Meny

– Utrolig viktig for oss

Lillestrøm spiller med MOT-logoen også i 2014 og 2015. – Utrolig viktig for å spre MOTs budskap, sier Ingrid Rolland i MOT.

Tirsdag 11. mars skrev Lillestrøm SK under en ny samarbeidsavtale med MOT for sesongen 2014 og 2015. Samtidig hadde A-laget foredrag om viktigheten av deres rolle som forbilder for ungdom. Kaptein Frode Kippe var en av representantene som skrev under avtalen på vegne av klubben.

– Vi veit hvor fin jobb de gjør, vi har vært med ut på skolene og sett det der også. MOT gjør en viktig jobb for barn og unge, og det er det viktig at vi som forbilder kan være med å bidra til, sa Kippe til TV8 etter signeringen.

Ambassadøransvarlig i MOT, Ingrid Ness Rolland kan ikke få understreket viktigheten av samarbeidet nok. – Vi ønsker at logoen vår skal vises på gode rollemodeller og forbilder. Og det vet vi at spillerne på LSK er. Ved at de spiller med MOT på ryggen forsterker de budskapet vårt om å vise mot og om å bry seg. Samarbeidet med Lillestrøm og de andre tippeligaklubbene er utrolig viktig for oss.

SONY DSC

Daglig leder i Lillestrøm SK, Anita Westby, var tilstede under signeringen og foredraget sammen med andre ansatte i klubben. – Det er et veldig viktig arbeid som MOT gjør for ungdom, og så er det fint for oss å kunne ta en del av vårt samfunnsansvar gjennom det å vise oss som gode forbilder, avslutter Westby til TV8 som var tilstede under signeringen.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging