Meny
Meny

THIS bugnet over av kreativitet

Det var ingen tvil om at det er mange kreative og kunstneriske ungdommer på THIS da Mestringsreisen besøkte skolen mandag 3. mars.

Mestringsungdom Thomas Bjørn Jenssen fikk en god mestringsopplevelse da han endelig fikk spille gitar på Mestringsdagen som avslutning på Mestringsshowet. Han var både spent og litt nervøs før han og bandet (Nicholas på trommer, Kasper på gitar, Max på bass og Ragnhild vokal) ble introdusert foran alle skolens elever, men desto mer stolt, glad og fornøyd etter at de var ferdige og kunne ta imot stor applaus fra publikum. Det var ikke tvil i hans sjel da han etterpå ble spurt om det hadde vært en fin opplevelse å være med på Mestringsreisen: «Dette var kjempemorsomt! Nå skal jeg satse enda mer på gitar og øve masse slik at jeg blir enda bedre til og spille og kanskje bli med i et band etter hvert.»

Ayla_Luft-akrobatikk

Tre flotte Ungdom med MOT Victoria, Gabriella og Solvor, tok ansvar som konferansierer og geleidet oss gjennom et variert show med både duetter, flere dansenummer, drilloppvisning og ikke minst Ayla sitt spektakulære og imponerende luftakrobatikk-nummer!

UMM_konferansierer

Elefant_av_Daniel

En flott utstilling med tegninger, maleri og skulpturer prydet den ene langveggen i gymsalen, bl.a var elefanten av pappmasje som Daniel i 4. klasse hadde laget meget imponerende!

Tusen takk for en fin Mestringsdag sammen med alle elevene og lærerne på Trondheim International School!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging