Meny
Meny

Spillerne fikk eierskap…

Dette er «Involver andre» for meg skriver en trettende MOT-ansatt:

Når jeg tenker på det å involvere andre så går tankene mine til idretten og lagidretten som har vært en del av meg hele mitt liv.

Jeg har spilt på utallige lag i flere idretter og når jeg tenker på der jeg følte at jeg ble involvert aller best var på laget der treneren lot oss spillerne få eierskap ved å delta i målsetninger, taktiske valg og strategier. Treneren hadde selvfølgelig sine tanker og meninger som han delte med oss, men vi fikk si vår mening også kom vi fram til et felles mål og hvordan vi skulle komme oss dit! Det gjorde at alle bidro der de viste de kunne bidra selv om det ikke alltid var den viktigste jobben som å score mål eller redde ballen, men det å fylle vannflasker når de gikk tomme eller fokusere positivt når det «kokte» på banen. De visste de bidro og da følte de like stor glede når vi nådde målet vårt! For det gjorde vi, gang på gang!

Så skal du involvere andre så gi av kunnskapen din, følelsene dine og tankene dine slik at andre kan ta en del av de slik at dere kan nå målene deres sammen!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging