Meny
Meny

Sjekka inn på Hotel Cæsar

Maria Bortne fra Vågsøy fikk sin store drøm oppfylt da hun møtte skuespiller Evy Kasseth Røsten og fikk en omvisning på Hotel Cæsar-settet.

Maria (14) går på Vågsøy ungdomsskule og bor på Måløy. Tirsdag 11. mars fikk hun oppfylt sin drøm som var å møte en kjent skuespiller for å lære om hva som skal til for å jobbe som skuespiller. Drømmen ble oppfylt gjennom MOTs drømmefond, og er en av seks drømmer som denne vinteren blir plukket ut av drømmefondet.

dromm4

Maria i den ikoniske Hotel Cæsar-trappa, med bysten av Georg Anker-Hansen.

Dagen besto av en lunsj med Evy, der de to snakket om hvordan det var å jobbe som skuespiller, hva Evy hadde gjort for å komme dit hun er i dag og hvordan det var å jobbe på en så stor TV-serie som Hotel Cæsar. Etter lunsjen fikk hele gjengen komme bak kulissene på Norge største TV-serie – Hotel Cæsar. Det kriblet nok litt ekstra i magen både hos Maria, og Bård og Anne Grete fra MOT, da de fikk hilse på flere av skuespillerne og se de forskjellige settene der det ble gjort opptak. Maria fikk hilse på både Hilde Lyrån og Nils Vogt, og sa hei til Anette Hoff, Rudy Claes og Torgeir Reiten.

dromm3

Maria prøver seg som Hotel Cæsar-resepsjonist.

– Jeg synes det var kjempekjekt. Jeg lærte om hvor mye arbeid som må til for å bli skuespiller. Og at man virkelig må ville bli det, og da er det også gøy selv om man må jobbe mye, sa Maria etter drømmedagen.

– Vi plukket ut drømmen til Maria fordi hun på en god måte greide å forklare hvordan denne drømmen ville bety mye for fremtiden hennes. Vi håper og tror Maria ble inspirert i dag, til å stå på videre for å følge drømmene sine og vise MOT til å leve, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging