Meny
Meny

Møt MOT-crewet

Mandag sparkes MOT-turné 2014 i gang. Uten MOT-crewet hadde det aldri blitt noe MOT-turné 2014. Møt gutta som alltid gir 100% for at ungdommene skal få en best mulig opplevelse.

– Vi har et helt fantastisk team som jobber bak scenen på MOT-turné 2014. Disse gutta gir alt for at vi kan lage et godt MOT-show og gi ungdommer og ildsjeler en magisk opplevelse, sier turnéleder Tore Sandnes.

Kjell-Morten Bruun

gray-brun

Kjell-Morten Brun er freelance lydtekniker fra Skogn. Han jobber med flere norske artister og lydfirma over hele landet. Kjell-Morten gjorde sin første jobb med MOT i 2008, og har siden da jobbet jevnt og trutt med MOT.
– Jeg storgleder meg til nok en MOT-turné med hyggelige kollegaer og flott ungdom, sier Kjell-Morten

Andreas Hårklau

gray-haarklau

Andreas er en lydtekniker fra Voss som nå har bosatt seg i Trondheim. Dette er første året Andreas er med på hele turneen, selv om han har vært med som vikar før. – Dette blir en hyggelig tur med mange bra mennesker, sier Andreas.

Kjetil Wernersen

team 3

Kjetil har vært med oss de fire første årene på MOT-turneen som vår fantastiske bussjåfør og alt muligmann.
Han skal også i år frakte oss rundt omkring i vårt vakre land. – Å bli kjent med MOT- gjengen og få møte alle de positive og hyggelige MOT-folkene rundt omkring i hele Norge, har vært en stor og takknemlig opplevelse for meg disse 4 årene. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye runder i 2014, sier Kjetil.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging