Meny
Meny

Mestringsshow av ypperste klasse på Verdal

Verdal hadde ikke spart på hverken artister, scene, lys eller lyd til Mestringsshowet på Mestringsdagen i Verdal onsdag 5. mars.

Høydepunktene var mange

LMA_A-Stream

A-Stream

Det var et times langt show med alt fra duetter til band og Ungdom med MOT-kor som sang MOT-sangen. Det ene høydepunktet tok over det andre, men vi vil spesielt trekke fram en medley bestående av hele 40 ulike sanger som ble framført av Frida og Mia som tok sats og for første gang spilte og sang foran et så stort publikum. I tillegg var Lea, Dina og Synne sin framføring av Counting Stars meget vakker og det var stort å få høre igjen Kevin H. Holmli sin flotte stemme, og ikke minst avslutningsnumrene med det lokale MOT-ambassadør-bandet A-stream.

A-stream består av på keyboard: Elias Hallem, bass: Marco Holtan, gitar: Endre Veie-Rosvoll, trommer: Andreas Helland, gitar og vokal: Sebastian Lyng Malmo og vokal: Tobias Hallem

Kevin_H_Holmli

Kevin H. Holmli

Det desiderte høydepunktet var Erik

Det desidert største høydepunktet var allikevel da Mestringsungdom Erik Svartås satte seg bak pianoet og framførte først to solonummer, før han avsluttet med kjenningsmelodien til Pirates of Caribien sammen med Odin Haga på Keyboard, Aage Arnold Haugan på Bass og Andreas Helland på Trommer. For de som ikke var tilstede under konserten, så kan dere få en liten smakebit av den og høre et intervju med Erik ved å klikke på linken under.

Erik_Svartås

Mestringsungdom Erik Svartås

http://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-troendelag/dktl02004614/05-03-2014 Intervjuet med Mestringsungdom Erik Svartås fra Verdal og Bjørn Tore Bystrøm fra MOT starter 23 minutter ut i programmet og varer i ca 10 minutter.
Tusen takk for et magisk Mestringsshow i Verdal!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging