Meny
Meny

– Ingen møter kunne få meg til å velge bort Mestringsdagen

Det var Smøla-ordfører Roger Osen sin klare tale under Mestringsdagen på Smøla 4. mars.

Rebusløp

Dagen startet med samling i gymsalen for elevene på ungdomstrinnet, alle 7. klasse-elevene fra grendeskolene og alle ansatte ved skolen. Der ble dagens agenda presentert og første punkt var et rebusløp bestående av 14 poster som UMMerne hadde laget. Elevene ble delt inn i grupper der både 7., 8., 9. og 10. trinn var representert i hver gruppe. En flott måte å inkludere og trygge 7.klasse-elevene på før de starter på ungdomsskolen til høsten.

Anita_NN_YngveMI

Mestringsshowet

Det var felles lunsj med nystekte vafler og pølse med brød til alle sammen og etter lunsjen fikk vi være med på et Mestringsshow som viste bredden i kulturlivet på Smøla. Det var kåring og utdeling av MOT-premier til vinnerne av rebusløpet, drill-kamp-oppvisning med Mestringsungdom Anita Roksvåg Tysnes og Anne Kathrine Nordseth, pianoduett, vakker sang og gitarspill av Sondre Norheim og ikke minst en fin framføring av sangen I Miss You med Mestringsungdom Anita. Det ble ekstra sterkt da hun introduserte sangen med å si at den var dedikert til hennes nylig avdøde farmor som hadde betydd så mye for henne. Showet ble avsluttet med framføring av MOT-sangen med alle som hadde bidratt på scenen.

Konferansierer

– Ingen møter eller andre aktiviteter kunne få meg til å velge bort MOTs Mestringsdag på Smøla. Tusen takk til alle som har bidratt til at det ble en så flott dag,» var ordfører og Lokal MOT-leder Roger Osen sin klare tale under middagen med det lokale MOT-teamet og mestringsungdom Anita og hennes foreldre på Annies Gjestekro.

Tusen takk for en flott Mestringsdag på Smøla!

Les mer om Mestringsreisen her.

Vil du og samarbeide med MOT? Gå hit.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging