Meny
Meny

«Hva tenker du?»

«Dette er Involver andre for meg», skriver en annen av MOTs kapteiner:

Å involvere andre er egentlig kjempelett, man trenger bare å stille et spørsmål som f.eks. «Hva tenker du?», «Hva synes du?» Sannsynligvis vil slike spørsmål berike en samtale eller diskusjon om et tema. Jeg har for eksempel sittet på mange møter opp igjennom årene, hvor det alltid er noen som snakker mer enn andre. Jeg har sittet på begge sider av det bordet. Noen ganger har jeg følt at jeg har noe klokt å bidra med, men har ikke helt sluppet til. Andre ganger har jeg både ledet møter og fått snakke mer enn nok. Mye av forskjellen ligger i hvor flink den som leder møter er til å involvere andre, og spørre de som ikke tar ordet så ofte; «Hva tenker du?» Disse møtene blir ofte de beste. Man blir jo ofte klokere av å involvere andre, og man vet jo sjelden hva andre har å bidra med før de blir spurt.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging