Meny
Meny

«Hei» «Hvordan går det?»

Dette er «Involver andre» for meg skriver en 15 MOT-ansatt:

For meg betyr det å involvere andre å legge merke til andre. Kanskje spesielt det å legge merke til de som trenger det ekstra mye, de som ikke har så mange som sier «hei» til en, eller som ikke alltid blir spurt om «hvordan går det?». Men det å involvere andre handler også om å legge merke til de som betyr mest i livet sitt. Hvor ofte er vi ikke flink nok til å vise at vi er glad i hverandre i en travel hverdag? Det å involvere andre handler om å ha MOT til å bry seg.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging