Meny
Meny

Frarøver sønnen mulighet til å utvikle seg

Dette er «Involver andre» for meg skriver en fjortende MOT-ansatt:

For meg betyr det å involvere andre å legge til rette for at andre kan lykkes med noe. Med dette mener jeg at om man involverer andre, vil det også ofte bli stilt noen forventninger til den andre personen. Man blir ikke bare inkludert, men får en tydeligere rolle. Selv forsøker jeg å involvere sønnen min på 2 år i situasjoner jeg vet han kan mestre. Noen ganger er det fristende å gjøre oppgaven selv, for at det skal gå raskere eller for å gjøre det enklere for meg selv, men da vil jeg også frarøve sønnen min en mulighet til å utvikle seg og å lykkes.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging