Meny
Meny

Den lokale stoltheten inspirerer

Det ble en inspirerende dag i Ålesund da MOT og Aalesund FK forlenget samarbeidsavtalen

Tirsdag 4.mars forlenget vi vår mangeårige samarbeidsavtale med Aalesund FK. Dette er et viktig samarbeid for MOT-ungdom over hele Norge, og spesielt for MOT-ungdommer i Ålesund og på Sunnmøre.

– MOT står sterkt på hele Sunnmøre og det å ha med Aalesund FK videre betyr enormt! Spillerne er viktige forbilder og det at de spiller med MOT-logoen på ryggen gjør at vi i større grad når inn til ungdommene, sier ambassadøransvarlig og MOT-ombud Ingrid Ness Rolland. – Den lokale stoltheten som jeg opplever i AAFK er inspirerende, klubben tar samfunnsansvar på alvor og forsteker MOT-arbeidet som gjøres lokalt og nasjonalt.

Unge foredragsholdere

Signeringsdagen bestod av foredrag for A-laget, guttelaget og juniorlaget i tillegg til den offisielle signeringen av avtalen. Signalbærerne Ane Leira Heimdal og Siri Fjørtoft Valbø fra Skarbøvik ungdomsskole, var med på foredragene og snakket om hva MOT betyr for dem og hva de gjør som Ungdom med MOT i Ålesund. – Vi er litt nervøse, men vi gleder oss også, sa jentene før foredraget. De mener at å ha med AAFK videre er viktig for ungdommene.- De står for viktige verdier innen idretten som man kan ta med seg videre i livet, sier Ane og Siri til Sunnmørsposten.

IMG-20140304-WA0001

Bildetekst: Ane og Siri fra Skarbøvik ungdomsskole fortalte hva MOT betyr for dem

Kjekt å kunne være et godt forbilde

Peter Orry Larsen var i 2013 nominert til MOT-prisen, og er en av Aalesund FKs MOT-ambassadører. Han signerte avtalen sammen med klubbdirektør Henrik Hoff. Peter mener at det er kjekt å kunne være et godt forbilde, og husker selv at han la merke til MOT-logoen på tippeligaspillere da han var ungdom. Se hele intervjuet med Peter på AAFKs hjemmesider.

Se intervju med MOT-ombud Ingrid Ness Rolland om viktigheten av avtalen og om selve dagen her.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging