Meny
Meny

– VI skal gi tilbake!

Om 40 dager ruller MOT-turneen igjen ut på veien. Turnéleder Tore Sandnes gleder seg til å gi tilbake til alle de som jobber med MOT lokalt.

Norge største ungdomsturné sparkes i gang den 31. mars i Våler kommune i Hedmark. Frem til da vil vi her på mot.no presentere turnéteamet og bringe deg de siste nyhetene fra forberedelsene til turneen. Først ut er turnéleder Tore Sandnes.

Hva tenker du om at dere snart skal ut på turné igjen?

– Jeg gleder meg masse til å ut på veien igjen. Vi har mange skoler og lokalsamfunn som jobber godt med MOT og det er en ære å få lov til å være med på denne turneen slik at vi kan gi noe tilbake, sier Sandnes.

– Vi har så mye positive ungdommer i vårt land, det kan jeg virkelig skrive under på. Når vi kommer til en ny plass er det hele tiden masse smil og stor positivitet blant alle vi møter. Mange spør oss om det er slitsomt å være ute på veien så lenge – svaret er nei. Vi får så mye positiv energi så vi føler vi «flyr» når vi drar videre, sier turnélederen.

Hva tror du er grunnen til suksessen til MOT-turneen?

– Jeg tror mye av suksessen er at det er et samarbeid mellom ungdommer og et profesjonelt team. Det skaper tydelige rammer, men også magiske øyeblikk. Og ikke minst: Alle de fantastiske ungdommene og MOT-medarbeiderne vi møter på hver eneste plass, sier Sandnes.

teamet

 

Dette er gjengen Tore skal ha med seg på veien. Fra venstre finner vi Andreas Hårklau (Lyd), Kjetil Wernersen (Bussjofør), Kjell Morten Brun (Lyd), Kristoffer F. Lysgård (Gitarist), Kenneth Aksnes (Kapellmester), Tore Sandnes (Turnéleder), Ingrid Rolland (Foredragsholder) og Bård Flaarønning (Foredragsholder). Håvard Askim Adde (Foredragsholder) var ikke tilstede da bildet blir tatt.

Hva blir nytt på årets MOT-turné?

– Dette blir det største og mest omfattende turneen noen gang. Vi skal besøke 50 steder, og for første gang har vi turné også etter sommerferien. Det setter ekstra store krav til oss i turnéteamet om å stå på hver eneste dag, og det skal vi klare. Vårt mål er å ha en enda bedre turné i år, avslutter Sandnes.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet