Meny
Meny

– Vær den beste versjonen av deg selv!

«Vær den beste versjonen av deg selv» var navnet på utstillinga ungdom i Eidsskog hadde laget da Mestringsreisen besøkte kommunen 12. februar.

Resultatet ble en utstilling som berørte både sjel og sinn og satte i gang mange følelser og tanker hos alle som fikk se den. Der var det selvlagede dyremasker, tegninger, skulpturer og installasjoner som både var vakre, råe, tankevekkende, gripende og humoristiske.

Anna Marita dagens høydepunkt

Mestringsshowet var allikevel dagens høydepunkt med utallige flotte innslag. Ikke minst var de to konferansierenes inntreden en mestringsopplevelse i seg selv, bildet taler for seg selv.

Konferansierene (2)

Etter det kom det ene nummeret etter det andre og avslørte at Eidskog har mange talentfulle ungdommer som de skal være meget stolte av og ta vare på framover.

AnnaMarita_Gustavsen

Spesielt vil vi framheve Mestringsungdommen Anna Marita Gustavsen som komponerer låter selv. Hennes spesielle og vakre gitarspill smyger seg inn under huden og blir værende der lenge etter at musikken har stilnet. Vi gleder oss til å høre henne framføre låtene sine gjennom nasjonale medier i framtiden. Og får du muligheten, så dra på konsert hvis hun dukker opp på en scene nær deg!

Tusen takk for en inspirerende og flott dag hos dere i Eidskog!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet