Meny
Meny

Sotsji 2014 på vektstanga ga gull

Sterkt øyeblikk i går da MOT-ambassadør Kjetil Jansrud kjørte inn til seier i Super-G og ble olympisk mester. Kjetil er en av de ambassadørene som gir alt, også for MOT. I flere år har han deltatt på Norway Cup for MOT, stått på MOT-stand, og spilt både kjendiskampen og sandfotball for MOT.

For ett år siden fikk han en større korsbåndskade. Kjetils vei tilbake har vært imponerende. Han satte seg mål. Og det hjalp han, fordi korsbåndskaden ødela VM for ham og det var lenge usikkert om han rett og slett hadde tid nok til å komme i form til OL. Et symbol på sitt mål hadde han risset inn i vektapparatet slik at han så «Sotsji 2014» for hver knebøy han tok. En streng treningsdisiplin og mye arbeid på en klok på måte ga gull.

Vi i MOT er veldig stolte av Kjetil. Aller mest fordi han er en veldig god gutt, og fordi han er et levende eksempel på å brenne for det man driver på med. Han tør å gå sin egen vei og bryr seg om andre mennesker. Han er et forbilde for ungdom, og står for MOTs verdier. MOT for Kjetil er å være seg selv, har han uttalt.

Kjetil Jansrud fikk ikke bare et fremragende resultat i går, han leverte en fremragende prestasjon. En fremragende prestasjon er større enn fremragende resultat.

 

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet