Meny
Meny

– Overgikk alle forventninger

Det ble en utrolig Mestringsdag på Holte skole i Kristiansand den 29. januar.

Helene Myhre, leder for Mestringsreisen, forteller om en fantastisk dag:

«Mestringsdagen på Holte skole i Kristiansand oversteg alle våre forventninger og de var i utgangspunktet høye. Det blir vanskelig å beskrive dagen og de øyeblikkene vi fikk være en del av – det må bare oppleves!

Holte skole bruker MOT som et kulturbyggingsverktøy i hverdagen – det er det ingen tvil om. De bruker aktivt lommelykta og fokuserer positivt. Du blir omgitt av varme, smil og positiv energi med det samme du kommer innenfor døra.

MOT-flagget hang til topps i flaggstanga, inne var det mange aktiviteter der alle elevene fikk delta på litt nye og spennende ting som f.eks dette må du ikke gjøre hjemme-øvelser, synge i kor for første gang, lage mat etc. etc. Det var egentlig bare de fysiske og menneskelige ressursene som satte en begrensning på aktivitetene som ble tilbudt elevene denne Mestringsdagen.

Mestringsshowet ble gjennomført i Amfiet, der det også var utstilling av elevers kunstverk. To meget proffe konferansierer, Ungdom med MOT, geleidet oss gjennom et variert, morsomt og imponerende show, bl.a utdeling av fem lokale drømmevinnere og et blodferskt kor som framførte «MOT til å leve-sangen» av Kenneth Aksnes. Til slutt kom Mestringsungdom Sandra på scenen som framførte to sanger sammen med sin venninne Vilde. Deres framføring av MOT-sangen berørte oss alle. Sterkt og vakkert!

Tusen takk for en uforglemmelig dag sammen med alle ungdommene og voksne på Holte skole!»

Bilder:

Mestringsungdom Sandra og venninen Vilde:

Sandra_Vilde (2)

På collagen nedenfor, som er formet som en drage (logoen til skolen), har alle elvene fått skrive et positivt ord som beskriver deres forhold til skolen. 

Positivt_fokus_Holte_skole (2)

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet