Meny
Meny

Lillesand fant rytmen

Det ble en helt spesiell åpning da Mestringsshowet ble sparket i gang i Lillesand 30. januar.

Akkompagnert av trommesolo fant elever og lærere fra både Høvåg skole og Lillesand ungdomsskole sine plasser i aulaen på Lillesand ungdomsskole for å få med seg mestringsshowet torsdag 30. januar. Lokal MOT-leder Geir Jenssen fikk hele salen til å klappe i takt med trommene før han ønsket alle velkommen til Mestringsdag og sceneshow, som skapte en helt spesiell stemning for konserten.

Flott utstilling

Det var satt opp en flott utstilling med bilder, tegninger, skipsknuter og figurer av ulikt materiale som elever ved Lillesand ungsomskole hadde laget i forbindelse med Mestringsreisen. De ble gitt en ekstra hyllest under showet til stor applaus fra publikum.

Mestringsutstilling

Under showet fikk vi bl.a høre et fiolinstykke og se en imponerende turnoppvisning fra to av elevene ved skolen.  Og til stor glede hos tilhørerne i salen ledet MOT-informatør Glenn Langeland oss gjennom Fluedansen før mestringsungdom Anders sammen med sitt nye band spilte This Boy – til god mottakelse fra publikum.

Tusen takk til Lillesand for en fin og minneverdig Mestringsdag!

Hva er Mestringsreisen? Les her.

Vil du ha Mestringsreisen dit du bor? Inngå et samarbeid med MOT her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet