Meny
Meny

Laila danset seg inn i manges hjerter

Mestringsungdom Laila imponerte alle med sin dans da Mestringsreisen besøkte Sørum tirsdag 11. februar.

Det var et variert og underholdende Mestringsshow i Bingsfosshallen tirsdag 11.februar. Mange dyktige ungdommer bidro til å gi publikum en fin konsertopplevelse. Showet startet med en video fra ungdommer som gikk rundt i Sørum kommune og intervjuet folk de møtte om hva mestring var for dem. Musikken til videoen var en egenkomponert låt og tekst om MOT som 8.klasse-elevene ved skolen hadde laget. En flott start på showet!

Dans, gitarsolo og MOT-sangen

Høydepunktet var Street Dance/hip-hop-danseoppvisning med Mestringsungdom Laila og hennes to dansekamerater Nam-Oi og Sindre. Andre flotte innslag var gitarsolo til Magne og MOT-sangen fremført av Maren og Karen som avslutning på konserten.

Magne_gitarsolo

 

Maren_og_Karen_synger_MOT-sangen

Tusen takk for et fint Mestringsshow i Sørum og vi ønsker Laila lykke til videre med dansen!

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet