Meny
Meny

Imponerte med sitt talent

I forrige uke deltok 8 ungdommer fra hele landet på Mestringssamling på MOT-Camp. Og alle ungdommene imponerte stort.

Hva er Mestringsreisen? Les mer her.

Ungdommene som deltar på Mestringsreisen har først en samling på MOT-Camp, for å styrke selvtillit og tro på seg selv, før de deltar på en Mestringsdag på sin skole. Åtte ungdommer fra Troms i nord til Rogaland i vest kom til MOT-camp med ulike talenter og ikke minst ulike forventninger til hva de skulle møte der.

På første samlingen deltok tre jenter, Mari fra Dysjaland, Frida fra Skjåk og Lisa fra Ringebu. Mari med diablo som sin spesialitet, Frida med gitar og Lisa med sang. For første gang deltok en Mestringsungdom med et talent utenfor musikksjangeren, noe som både var spennende, artig og lærerikt for oss å få være med på.

Mari_dobbel_diablo

Mari imponerte oss alle med sin Diablo-framføring! Snakk om kontroll!

Mari_Frida_Lisa

Mari, Frida og Lisa synger og spiller MOT-sangen – vakkert og samstemt!

Samling nummer to

Under samling nr to deltok fem Mestringsungdommer, Hanne fra Vikna, William fra Selbu, Katja fra Masfjorden, Ari fra Balsfjord og Leonhard fra Bardu. Det tok ikke lang tid før de fant tonen og kjemien med hverandre. Konserten de holdt for oss på dag to kunne gjerne ha vart ett par – tre nummer til. Fem dyktige musikere innenfor hver sin sjanger, fra klassisk piano til rockegitar.

Ari_gitarsolo

Ari er et gitartalent utover det vanlige og han bergtok oss alle med sin improvisasjon på gitar!

Vil du ha Mestringsreisen til din skole? Inngå et samarbeid med MOT her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet