Meny
Meny

– Imponert av hvordan de reflekterer

27. – 28. januar var 16 ungdommer fra Snåsa, Grong, Høylandet og Namsskogan samlet til Ungdom med MOT-skolering.

På gruppebildet: Håkon Holst, Andor Hegglund, Runa Ness, Amalie Grongstad Steinkjer, Kaja F Staldvik, Karoline Engen, Kristian Domås, Gunnhild Okstad, Anna Oline Lona, MOT- informant Eva Kristin Grønnesby, Alexander Fossum Nordberg, Jan Arild Moe Pedersen, Kristoffer Bygseth Vollan, Jonathan Helguera, Ola Flataas, Thelma Tobiassen Elvarum og MOT- informatørene Bjørn Ness og Anne Fjerdingøy. Celine Mari Trones var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Skoleringen, som er et samarbeid mellom de fire MOT-kommunene, ble holdt i Rovdyrcampen i Namsskogan familiepark. MOT-informatør Anne Fjerdingøy i Namsskogan kommune forteller om en vellykket skolering.

– Vi har jobbet hardt, leika oss, utfordret hverandre, blitt godt kjent med hverandre og overnatta ute i lavvo. Vi som har vært på samlingen som MOT- informatører er imponert over ungdommenes evne til refleksjon, og måten de har bidratt på gjennom å gi av seg selv og å gi de andre i gruppa tilbakemeldinger, sier Fjerdingøy.

Ordfører i Namsskogan, Stian Brekkvassmo, tok seg også tid til å komme innom for å vise at han setter pris på ungdommenes engasjement og holdninger.

nams2

nams3

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet