Meny
Meny

Hva ønsker du deg av livet?

Ved å stille oss dette spørsmålet vil vi lettere sette oss mål og retning. Dersom ikke er det lett at det er omgivelsene, omstendighetene og autopiloten som styrer oss.

Men det krever selvdisiplin og mot. Vi må si mer nei til mat og drikke som ødelegger helsa vår, vi må si nei til å være en del av en gruppe som mobber eller holder andre nede, vi må si mer nei til nettverk, vi må si mer nei til informasjon, vi må si mer nei til andre ting for å bevare vår energi, helse, identitet, langsomme tid, røtter, stabilitet og trygghet. Ønsker vi dette må vi sortere, prioritere og sette oss mål. Vi må være som et filter der ikke alt går igjennom.

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet