Meny
Meny

Hva er et større mål enn OL-gull?

I dag opplevde vi til de grader det jeg skrev om i gårsdagens blogg. Vi opplevde noe som var større enn å bli nummer 1, og noe som er større enn OL-gull. Vi opplevde VINNERE. Det at Marit Bjørgen både ble nummer 1 og tok olympisk gull i dag var kun en bonus. I dag fremsto Marit som en vinner mer enn noen gang, og det gjorde alle langrennsjentene. I dag betydde det å ta vare på Astrid Uhrenholdt Jacobsen, som mistet sin bror i går, mer for Marit og langrennsjentene enn å vinne olympisk gull og medalje. «Når slike ting skjer, får du jo litt perspektiv på ting. Sport er liksom ikke så viktig da» sa Marit.

Et større mål enn et OL-gull er å gjøre det langrennsjentene gjorde: Samhold i motgang – og et sterkt samhold som løfter alle opp og frem, og søker hverandre for å glede seg – og gråte – sammen. De er litt mer enn 1’ere. De er vinnere!!! Og langrennsjentene leverte ikke bare et godt resultat, de leverte en fremragende prestasjon. En fremragende prestasjon er større enn fremragende resultat.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet