Meny
Meny

Hektisk, stressende og kaotisk?

Har du vært borti mennesker som klager over at de alltid har dårlig tid og at de aldri når de målene de har satt seg? Jobben er hektisk, stressende og kaotisk, sier de, og men de når ikke de målene de har satt seg på jobb heller. Døgnet er for kort, sier de…

Når du spør mennesker hva som er det viktigste i livet sier mange helsa og familien, men de har ikke greid å prioritere dette. Det merkelige er at mange av disse leser flere aviser om dagen, de får med seg det mest på TV, de bruker mye tid på å «realisere seg selv», og de bruker mye tid på selskaper for å ivareta nettverk. Kan en kaotisk hverdag skyldes at vi ikke prioriterer godt nok, og ikke har satt oss tydelig mål med hverdagen og livet vårt?

I enhver situasjon må vi velge. Våre valg bestemmer vår fremtid, og om vi når målene våre.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet