Meny
Meny

– Har drømt om det hele livet

Kim Havikhagens ble lurt trill rundt på sin drømmedag. Se hva som overrasket han her.

Tirsdag 25. februar satte gutter-14 fra Sigdal seg på bussen til Nadderud stadion for en drømmedag med MOT-ambassadørlaget Stabæk Fotball. Kim Havikhagen, som hadde sendt inn drømmen sin til MOT, ante lite om hvilken overraskelse som ventet ham der.

Hvert år kårer MOT drømmevinnere som får oppfylt drømmer via MOTs drømmefond, og i Sigdal har næringslivet dratt i gang et lokalt drømmefond. Guttene skulle få en drømmedag hos Stabæk Fotball, som innebar å se på en trening og å spise lunsj med spillerne.

Kim hadde en drøm om å få reise til Anfield og se sitt favorittlag Liverpool, men MOT-informatør Jeanette Ringvoll Wærsted ønsket å lure drømmevinneren litt. Han fikk derfor beskjed om at han, sammen med laget sitt, skulle få en drømmedag hos Stabæk istedet. Under lunsjen på Nadderud kunne Jørgen Hammer fra Stabæk overrekke et en signert Stabæk-drakt og et gavekort på Liverpooltur fra det lokale drømmefondet i Sigdal.

Tårene kom

MOT-informatør Jeanette var fornøyd med overraskelsen; – Jeg har gledet meg sånn til denne dagen! Det er så morsomt å vise disse ungdommene at det umulige er mulig! Da jeg så reaksjonen til Kim rant tårene mine. Det var så rørende å se hvor glad han ble.

– Jeg tenkte ingenting. Jeg ble så glad at… jeg har drømt om det hele livet, sa en overlykkelig Kim, som reagerte med å gi Jørgen en stor bamseklem da han skjønte hva han hadde fått. – Det er ekstra kjekt å få det her på Nadderud foran spillerne og lagkompisene mine, sa han videre.

– Jeg ble jo glad sjøl

Jørgen Hammer er Stabæks MOT-ambassadør, og han syntes det var veldig kjekt å få overrekke gaven til Kim.- Det er veldig hyggelig å få besøk under treningene våre, det tror jeg alle spillerne hos oss er enig i. Spesielt hyggelig er det når det kommer lag litt utenfra. Det var stor stas å få overrekke drømmen til Kim. Jeg ble jo glad sjøl!, avslutter Hammer.

Hele gjengen

 

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet