Meny
Meny

Hans Ole fikk sin drøm oppfylt

For 2 ½ år siden fikk 14 år gamle Hans Ole sin drøm oppfylt. Nemlig å møte sitt store svømmeidol Aleksander Dale Oen.

I møtet mellom Alexander og Hans Ole styrker Alexander guttens tro på egne krefter.. Dette ved å fortelle om at da han selv var 14 år fortalte han til en journalist at målet var Olympiske leker en gang i fremtiden. Da journalisten lo, og syntes det var et urealistisk mål, ble Alexander bare enda sterkere. «Ta med deg denne historien, Hans Ole», sa Alexander, og fortalte en historie om en gjeng frosker. «Det var en gjeng med froskeunger som arrangerte konkurranse om å nå toppen på et tårn. Tilskuerne ropte igjen og igjen. «Det er altfor krevende». En etter en begynte froskeungene å avbryte konkurransen. Til slutt var det bare én som fortsatte – høyere og høyere. Han ville rett og slett ikke gi opp. Han kom til toppen. Mange undret seg over at han hadde greid det, og de begynte å spørre hvordan han hadde klart denne store prestasjonen. Det viste seg da at vinneren var døv.» «Hans Ole, ikke hør på dem som vil ta fra deg drømmene. Du kan klare det om du vil», sa Alexander.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet