Meny
Meny

– Fyrtårn i sine kommuner

– Disse Signalbærerne med MOT vil bli fyrtårn i sine kommuner, sier leder på MOT-Camp, Rune Skanke, etter at en ny gjeng ble skolert denne uken.

Mandag-torsdag denne uka har 15 ungdom fra hele landet vært på skolering på MOT-camp i Trondheim. Her har de blitt skolert til å bli «Signalbærere med MOT» for sitt lokalsamfunn. I praksis vil det si at disse ungdommene har blitt valgt ut fra sin kommune fordi de er ekstra gode på å vise MOT – og vi i MOT tror de vil bli en verdifull ildsjel og Signalbærer for sin kommune i årene fremover.

– Det har vært utrolig gøy å bli kjent med disse ungdommene. Vi tror disse ungdommene kommer til å bli verdifulle for kommunene sine og at de vil spre MOT og bry seg om folk og ungdommer i kommunen sin, sier leder på MOT-Camp, Rune Skanke.

Deltakerne på Signalbærer med MOT-samling i uke 9 var:

Marte Eidshaug, Vanja Øverdal, Vilde Graven Stokke, Malin Askevold Helle, Elisabet Eikeset Nordal, Mia Kristine Kleiven, Sandra Starheim Nortun, Andrine Otterlei Sporsem, Siri Molvær, Siri Valbø, Mina Gravdahl, Johanne Hundseid, Synne Fosse, Miriam Nilsen og Maureen Frestad.

Vil du melde på ungdommer på Signalbærer med MOT-samling? Trykk her.

Vil din skole eller kommune samarbeide med MOT. Trykk her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet