Meny
Meny

Et livsriktig mål!

I dag er det åpningsseremoni for OL i Sotsji. Selvfølgelig drømmer en OL-deltager om gull, men hvilken avisforside de drømmer om er nokså forskjellig. Jeg blir enormt stolt over MOT-ambassadør Astrid Uhrenholdt Jacobsen som dagen etter å ha vunnet gull ville brukt en forside til å gi barn og ungdom råd slik at de lettere kan være seg selv. Hun setter ting i samfunnsperspektiv den dama!!! Elsker holdningene og verdiene til Astrid! Håper hun gjør det kjempebra i OL, men uavhengig av resultat er hun en vinner i mitt hjerte. Mange kan ta gull og bli enere, men det er færre som er virkelige vinnere. Astrid er det!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging