Meny
Meny

– Enorm stolthet over MOT-ambassadørene

Etter OL sitter ambassadøransvarlig Ingrid Ness Rolland igjen med en enorm stolthet.

– Etter OL er over sitter jeg igjen med en enorm stolthet over våre ambassadører. Ikke først og fremst på grunn av medaljer eller gode prestasjoner – men på bakgrunn av de forbildene som de er.  De gir av seg selv til media og er profesjonelle, sier Ness Rolland.

Disse MOT-ambassadørene var med i OL:

Astrid Jacobsen, Ole Einar Bjørndalen, Tarjei Bø, Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Synnøve Solemdal, Tora Berger, Eldar Rønning, Hege Bøkko og Håvard Bøkko.

Forbilder og rollemodeller

– Å ha forbilder som er bevisst sin rolle og påvirkningskraft med på laget gjør at MOT i større grad når inn til ungdom. Det er jeg sikker på, fortsetter Ness Rolland.

Ingrid Ness Rolland 09 lite

MOTs ambassadøransvarlig, Ingrid Ness Rolland.

– Som et eksempel har vi måten Tarjei Bø bryr seg om Emil Hegle Svendsen etter at han fikk strafferunde på siste skyting i stafetten. Til tross for at Tarjei selv hadde gått sitt beste løp i OL, og lå an til å få medalje, så trekker han fram hvor viktig det er at de nå bryr seg om Emil. Og se på måten Aksel Lund Svindal er hoppende glad på vegne av Kjetil Jansrud i målområdet etter at han selv ikke lykkes. Det gjør meg stolt, avslutter Ness Rolland.

Les mer om MOT-ambassadørene her.  

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging