Meny
Meny

– En av de beste dagene vi har hatt

Det ble en fantastisk opplevelse for alle involverte da Mestringsreisen besøkte Elverum 13. februar.

Over 800 ungdommer fikk boltre seg på Mestringsdag i Elverum. Det var aktiviteter for enhver smak som både utfordret de fysiske og psykiske grensene hos elevene. Spennet var fra skihopping med jetski, sykling på etthjuls-sykkel, sjonglering og MOT-rebus til musikalske framføringer på høyt nivå under showet. Til og med ordfører tok utfordringen og forsøkte seg på etthjuls-sykkel!

Jetski_hopp

Showet i en klasse for seg

Hanna_

Mestringsungdom Hanna M. Kjelland.

Mestringsshowet var en klasse for seg med det ene innslaget etter det andre som fikk tårene til å trille og hårene til å reise seg hos de over 800 tilhørerne i Elverum-hallen. Det var magi fra start til slutt! Det hele startet med et Ungdom med MOT-kor som åpnet showet med MOT-sangen, etterfulgt av fiolin-konsert, duetter, korsang, utdeling av drømmevinnere og prisutdeling til beste Mestringsbilde på Instagram, før showet ble avsluttet med Mestringsungdom Hanna M. Kjelland.

Markus_Nikolai_Delbekk

Hos lokalavisa Østlendingen kan dere lese en sak fra dagen og se video av den fantastiske sangen til Markus.

Les også sak på Elverum kommunes sine nettsider

Tusen, tusen takk til dere alle; ungdommer, lærere, ledelse på skole og i kommune for en uforglemmelig dag hos dere i Elverum!

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet