Meny
Meny

Brenner for å vise MOT

Onsdag signerte MOT og SK Brann avtalen som gjør at Brann skal spre MOTs budskap også i 2014.

På Bildet: Ingrid Ness Rolland (MOT) Ådne Nissestad, Erik Huseklepp, Hassan El Fakiri og Bård Flaarønning (MOT).

Onsdag 12.februar signerte SK Brann og MOT en ny samarbeidsavtale for 2014. Ingrid Ness Rolland og Bård Flaarønning fra MOT holdt i tillegg et foredrag for spillergruppa og de ansatte om MOT. Samarbeidet vil i 2014 gå ut på at Brann spiller med MOT-logoen på ryggen, at klubben bruker MOT internt og at utvalgte spillere deltar på diverse MOT-aktiviteter.

– Vi er utrolig stolte og takknemmelige over å ha Brann på laget også i 2014. Klubben jobber svært godt med samfunnsansvar, og bidrar til å styrke MOT-arbeidet som blir gjort på hele Vestlandet gjennom å være gode forbilder. Det er lett å se at SK Brann brenner for MOT, sier ambassadørlagansvarlig i MOT, Ingrid Ness Rolland.

Klubben har valgt ut Erik Huseklepp, Hassan El Fakiri, Ådne Nissestad, Andreas Vindheim og Håkon Lorentzen til å være lagets MOT-ambassadører. Spillerne deltok på et ekstra møte med MOT etter signeringen.

Les også sak på Brann sine nettsider her.

Les om hvilke Tippeligalag MOT samarbeider med her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet