Meny
Meny

– Beviser god rekruttering

Torsdag 27. februar ble 10 nye MOT-medarbeidere sertifisert på Lørenskog.

For å bli MOT-medarbeider i klasserommet, en MOT-informatør, så må man gjennom en grundig rekrutteringsprosess, med avklaringssamtale, en ukes skolering og til slutt en sertifisering. Sertifisering handler om å kvalitetssikre det arbeides som gjøres ute blant ungdommene lokalt.

– Vi er dypt imponerte over hva vi ser. De nye medarbeiderne er ungdommelige, byr på seg selv og når inn til ungdom. Dette beviser at MOTs rekruttering bare blir bedre og bedre, sier Wenche Loktu Skauge i MOT.

De nye medarbeiderne som ble sertifisert, og som du ser på bildet, er:

SertiLøren

Fra venstre: Lene Stokkevåg-Eide (Nord-Fron), Jertru Stallvik (Sel), Karianne K. MacKay (Lyngen), Gunnhild Hafsås (Vestnes), Linn- Therese G. Engum (Lørenskog),  Monica Hansen (Lyngen), Anne Myrset (Lørenskog) og Frøydis H. Tiltnes (Lørenskog) Bak: Kjetil Nyhus (Sør-Fron) og Erik Tøftestuen (Nord-Fron).

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet