Meny
Meny

Våg å si ifra kan være = tøff kjærlighet

Ser på TV2 Sporty nå. Imponert over den måten Tom byr på seg selv. Han var 187 kg da programmet startet. Blir overrasket over hvor tydelig legen er til han – og forteller svært direkte at han er sykelig overvektig, og at han kommer til å dra på seg skader og sykdommer om han ikke gjør noe med sin livsstil nå. Ble imponert over Tom, og like imponert over helseteamet som våger å si ifra så tydelig, før det får for alvorlige konsekvenser for Tom. Et godt eksempel på å si ifra, tøff kjærlighet og jobbe i forkant.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet