Meny
Meny

– Rekordstor MOT-turné

Fredag ble lista for MOT-turneen endelig offentliggjort. MOT skal i år besøke hele 55 steder. – Årets turné skal knuse alle rekorder, sier turnéleder Tore Sandes.

– I 2014 skal vi knuse alle rekorder og besøke hele 55 MOT-steder over hele landet. Både jeg og turnéteamet gleder oss vanvittig, sier Sandnes.

MOT skal i år på veien for femte gang og turneen varer fra 31.mars til 9.september.

– MOT-turnéen skal være en aktivitetsdag for ungdom. Vi har med MOT-artister, men det viktigste er ungdommens bidrag. Vi gleder oss masse til å besøke ungdommer og MOT-ildsjeler landet rundt, sier turnélederen.

Chand er med

En av MOT-artistene som er bekreftet er X Factor-vinner Chand. I tillegg til en konsert, så gjennomfører MOT et faglig opplegg med årsmøte og lærerforedrag for å forsterke MOT-arbeidet i lokalsamfunnet.

MOT-turneen er støttet av Gjensidigestiftelsen.

Hit skal MOT-turneen 2014:

Mandag 31.mar Våler kommune

Tirsdag 01.apr Lørenskog kommune
Onsdag 02.apr Rælingen kommune
Torsdag 03.apr Kastellet skole
Fredag 04.apr Holmlia ungdomssskole

Mandag 07.apr Landøya ungdomsskole
Tirsdag 08.apr Flesberg kommune
Onsdag 09.apr Modum kommune
Torsdag 10.apr Nedre Eiker kommune
Fredag 11.apr Sande kommune

Tirsdag 22.apr Gimsøy skole
Onsdag 23.apr Gjerpen skole
Torsdag 24.apr Gulset skole
Fredag 25.apr Kongerød skole

Tirsdag 29.apr Søgne kommune
Onsdag 30.apr Farsund kommune

Tirsdag 06.mai Etne kommune
Onsdag 07.mai Kvinnherad kommune
Torsdag 08.mai Bømlo kommune
Fredag 09.mai Fjell kommune

Tirsdag 13.mai Øygarden kommune
Onsdag 14.mai Os kommune

Tirsdag 20.mai Sogndal kommune
Onsdag 21.mai Stryn kommune
Torsdag 22.mai Herøy kommune
Fredag 23.mai Giske kommune

Mandag 26.mai Kolvikbakken skole
Tirsdag 27.mai Skarbøvik skole
Onsdag 28.mai Spjelkavik skole

Mandag 02.jun Blindheim skole
Tirsdag 03.jun Ellingsøy skole
Onsdag 04.jun Skodje kommune
Torsdag 05.jun Sandøy kommune
Fredag 06.jun Aukra kommune

Tirsdag 10.jun Kristiansund kommune
Onsdag 11.jun Tingvoll kommune
Torsdag 12.jun Rindal kommune

Mandag 16.jun Røros kommune
Tirsdag 17.jun Holtålen kommune

Torsdag 21.aug Sel kommune
Fredag 22.aug Orkdal kommune

Mandag 25.aug Namsos kommune
Tirsdag 26.aug Verran kommune
Onsdag 27.aug Snåsa kommune
Torsdag 28.aug Levanger kommune

Tirsdag 02.sep Frøya kommune
Onsdag 03.sep Hitra kommune
Torsdag 04.sep Meldal kommune
Fredag 05.sep Byåsen videregående

Mandag 08.sep Frosta kommune
Tirsdag 09.sep Nidaros Idrettsungdomsskole

Videre lesing:

Vi du ha besøk av MOT-turneen? Bli et Lokalsamfunn med MOT her.

Les mer om tidligere MOT-turneer her.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.