Meny
Meny

– MOTs verdier går som hånd i hanske med våre

Magnus Reitan skrøyt av samarbeidet med MOT da han introduserte Atle Vårvik under Reitan Convenience sitt Riksmøte 23. januar.

Riksmøtet er et årlig arrangement for over 1000 kjøpmenn, selgere, leverandører og samarbeidspartnere av Reitan Convenience. Det er en fin anledning for MOT til å synliggjøre det gode samarbeidet med en av våre hovedsamarbeidspartnere. MOT hadde egen stand på leverandørmessen, hvor vi fikk anledning til å slå av en prat med mange av de flotte kjøpmennene. Dag Otto Lauritzen kom også innom oss på MOT-standen, og Orkdals lokale MOT-ambassadør og Ungdom med MOT, Celine, besøkte standen før hun bød på et flott musikalsk innslag for alle de 1000 deltagerne inne i Haakons Hall.

Dag Otto og Sigrun Riksmøte 2014

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet