Meny
Meny

Fått inn hundrevis av drømmer

MOT fikk også i 2013 inn hundrevis av søknader til Drømmefondet. Fredag startet jobben med å velge ut vinnerne.

I perioden 23. mai – 11. juni 2003 fikk Andreas Ebbesen som 13-åring sin drøm oppfylt da han gikk på ski over Grønland. Pengene som ble samlet inn i forbindelse med turen gikk til MOT og skulle brukes til å stimulere og realisere andres drømmer. MOTs Drømmefond oppfyller drømmer til ungdommer i Lokalsamfunn med MOT og Nærmiljø med MOT. Gjennom programmet MOT i ungdomsskolen får ungdom på 9. trinnet anledning til å søke fondet om å oppfylle nettopp sin drøm.

Ola og Andreas Ebbesen utgjør sammen med Morten Laache og Bård Flaarønning fra MOT «Drømmeteamet» som skal velge ut og vurdere søknadene. Den jobben startet fredag i Oslo.

– Vi har fått inn utrolig mange gode drømmer fra ungdommer over hele landet. Drømmene viser mot og omtanke, og er utrolig inspirerende å lese. Vi gleder oss til å se hvem som ender opp som vinnerne, sier kommunikasjonssjef i MOT, Bård Flaarønning.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Politidirektoratet