Meny
Meny

Enda flere ungdom får MOT i Bergen

Olsvikåsen VGS signerte onsdag avtale med MOT, og sørger for at enda flere ungdom i Bergen får MOT.

Rektor Inger-Lise Thorstensen blir selvfølgelig Lokal MOT-leder. Hun leder et stort og engasjert personale med 80 ansatte. Thorstensen fortalte at god skolekultur har vært under lupen i mange år og at dette nå resulterte i en avtale med MOT.

– MOT bidrar til robust ungdom og tryggere oppvekstmiljø. Endringene kommer når mange unge mennesker får styrket sine verktøy for livsmestring. Olsvikåsen blir den tredje videregående skolen i Hordaland, i tillegg til Os gymnas og Sonans VGS. Vi ønsker de hjertelig velkommen! Med MOT skal Bergen og Vestlandet opp og fram, sier regionleder for Sør-Vest, Martin Aas.

Del denne artikkelen

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Energi
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge
OBOS

Mot støttes av:

Utdanningsdirektoratet
Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet
Helsedirektoratet
Kompetansesenter for kriminalitetsforebygging